Enligt nya direktiv kopplat till lagen skall alla kassor vara beställda senast den 31 december 2009 och installerade och registrerade hos Skatteverket senast den 30 juni 2010, så nu gäller det att gasa! Nedan finns mer att läsa om de nya produkterna.

 

Elcom Euro-2100TE - största stjärnan i sortimentet!


Produktblad PDFMed Euro-2100TE har Elcom tagit fram en mycket kompetent produkt. En spännande och unik design kopplas till hög funktionalitet och användarergonomi. Euro-2100TE erbjuder bl.a. snabb kvittoutskrift med termoteknik, extra anpassningsbara funktionstangenter med touchteknik, möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Vidare erbjuds avancerade programmeringsmöjligheter via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt två års fabriksgaranti.

Euro-2100TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Givetvis är alla menyer, funktioner och knappar på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Både de vanliga knapparna samt touch-delen kan anpassas helt efter kundens önskemål. Euro-2100TE kan höjas och sänkas för optimal ergonomi samtidigt som displayerna kan höjas och vridas enligt önskemål.              

 

Elcom Euro-200TE - storsäljaren i sortimentet!


Produktblad PDFBaserat på prestanda, funktionalitet och inte minst pris räknar vi med att Euro-200TE kommer att bli storsäljaren i sortimentet.

Jämfört med Euro-2100TE är den lite mer traditionell i sin design samtidigt som prestanda och funktionalitet i en del fall är något lägre. Euro-200TE har till exempel en något långsammare kvittoutskrift med termoteknik, men har även den möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Den kan konfigureras via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt har två års fabriksgaranti.

Euro-200TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Alla menyer, funktioner och knappar är på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Maskinens kunddisplay kan höjas och vridas enligt önskemål.

  

 

Elcom Euro-50TE Mini - minst och lättast - med massor av funktioner!


Produktblad PDFMed Euro-50TE Mini har Elcom tagit fram en unik design som går utöver det vanliga. Den är ännu mindre än Euro-500TE Handy och maskinen erbjuder kvittoutskrift med termoteknik nästan i prestandaparitet med Euro-2100TE, möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord, avancerade programmeringsmöjligheter via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt två års fabriksgaranti.

Euro-50TE Mini levereras utan kassalåda och är tänkt att användas på begränsade ytor där man kanske har växelkassan i en väska på magen. Givetvis inkluderas anslutningskabel för CleanCash® och alla menyer och funktioner är på svenska. Vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen

 Honeywell streckkodsläsare


Honeywells streckkodsläsare är designade för att fungera felfritt i flera år framöver efter inköp. De är byggda för en mängd olika applikationer inom handeln, tillverkning, lager, distribution och alla andra applikationer där emellan. Honeywells streckkodsläsare är konstruerade för att ha utmärkt prestanda samtidigt som de är ergonomiska och har lång livslängd

Serviceavtal Standard

(mån-fre 08-17)


Ett serviceavtal är att föredra vare sig ett direkt köp av kassaregister eller uthyrning sker.
Fördelarna med att ha ett serviceavtal är försäkran om att kunna ha en fungerande verksamhet så snabbt
som möjligt om ett kassasystem av någon anledning slutar att fungera.
Vid ett tecknat serviceavtal kommer vi ut till er för att lösa problemet, även om det kräver ett utbyte av maskin.
Utan ett fungerande kassasystem så kan det dröja upp till en vecka eller mer innan verksamheten fungerar
normalt igen. Hur mycket förlorar er verksamhet om den situationen uppstår? Med ett tecknat serviceavtal så är målet att ert
kassasystem skall fungera senast nästkommande arbetsdag.

Jourtillägg 24h


Jourtillägget ger en utökad trygghet dygnet runt 00-24 och inställelsetiden för en tekniker sker inom
fyra timmar.

Serviceavtal distans


Distansavtalet ger dig prioriterad service på inskicksservice.
Du ges en garanterad på börjad service inom 8h från det att enheten ankommit till en av våra serviceverkstäder.
Normal inskicksservice på garanti till tillverkarenbrukar normalt ta 1-2 veckor.Priser

OBS: Euro 200TE samt Euro 2100TE är hos oss  standardutrustade med JODO!


JODO är en enhet från Elcom som lagrar den elektroniska journalen automatiskt till minneskort som sitter inne i enheten.
Syftet med denna är att du inte ska behöva få onödiga driftstopp för att minnet är fullt och behöva skriva ut journalen på ca 800 kvitton.
Vi levererar denna som standard för att du som kund ska kunna få maximalt kassaflöde utan onödiga driftstörningar. 

  

Modell EURO-50TE EURO-200TE EURO-2100TE Honeywell MS5145
         
Ingår: Ingår: CleanCash® CleanCash® Streckkodsläsare
    Kablage Kablage Kablage
    SD-Kort 2GB Kassalåda  
      Jodo med 2GB SD-Kort  
         
Pris 8 950 kr* 12 495 kr* 14 995 kr* 1 295 kr*
         
Hyra 299 kr* 399 kr* 499 kr* 49*
(36 månaders avtal)        
         
         
         
Serviceavtal per månad        
(36 månaders avtal)        
Standard vard 08-17 99 kr* 149 kr* 199 kr* 29 kr*
Jourtillägg 24H 295 kr* 295 kr* 295 kr*  
Distans 49 kr* 99 kr* 149 kr* 29 kr*
         
*Exkl gällande mervärdesskatt        

Copyright © 2010 Data & Printerexperten AB
Kundvagn
Visa priser inkl moms?
Varor: 0 stSumma: 0 SEK