Historik

Daprex – Data & Printerexperten JBM AB Orgnr: 556702-2719 bildades våren 2006.
Det förvärvade Printerexperten hade tidigare till största del omfattat försäljning av skrivare, service, tillbehör och förbrukning.

Vi ville nu erbjuda kunderna en helhetslösning, en leverantör som kunde täcka företagets hela IT- behov. Den tidigare verksamheten i Printerexperten AB utökades med försäljning och service av IT-relaterad hård- och mjukvara. 

Mikael Klingborg är nuvarande VD i Daprex och leder tillsammans med Johan Rönnqvist företaget. Mikael var tidigare anställd av Printerexperten AB och har mer än femton års erfarenhet från IT-branschen.Johan har många års erfarenhet av server- och nätverksinstallationer i både PC och Macmiljö.

Verksamhet

Vi vill göra det enkelt för dig som kund.

Vi sätter oss alltid in i din situation innan vi börjar med lösningar. På så sätt kan vi erbjuda en genomtänkt helhetslösning som passar ditt speciella behov. Det gäller allt från drift och support till eventuella förbättringar som kan göras för en enklare, tryggare och driftsäkrare miljö.Vi är märkesoberoende, vilket gör att du som kund inte blir låst till ett specifikt märke.

Det blir enkelt att ringa oss, vare sig det gäller beställningar, datasupport eller service. Dessutom har vi ett nummer för alla tjänster. Enklare för er, enklare för oss.

Våra serviceavtal har möjlighet att kompleteras med jourtillägg, vilket innebär akut service dygnet runt. Avtalen finns i olika alternativ för att passa dina behov. Vi har kort inställelsetid och mottot ”allt går att fixa”

Daprex har unik kompetens inom skrivarservice sedan 1965 i Bo Sonden och Lasse Persson.
De kompletterar det unga gänget tekniker och programmerare och tillsammans erbjuder de allt från service på storformatskrivare till avancerade nätverks-, PC- och Maclösningar.


Kompetensutveckling

Den snabba utvecklingen inom IT gör att kunskap är A och O. Vi utbildar regelbundet våra tekniker och säljare för att kunna erbjuda service med hög kvalité och korta ledtider.
Som kund hos oss kan du alltid förvänta dig att vi besitter aktuell teknisk kompetens.

Miljö

Miljön är viktig för oss på Daprex. Vi ställer därför höga miljökrav på våra leverantörer och har miljöarbetet som en del i vår verksamhet på flera sätt. Detta innebär bland annat att vi väljer i första hand att ta våra produkter från EU/Sverige istället för att importera från till exempel Kina. För dig som kund betyder det att du möter hög kvalitet och medvetenhet och kan känna dig trygg i ditt samarbete med oss.